Центр творчості дітей та юнацтва урочисто розпочав новий навчальний рік

Дата: 16.09.2022 16:17
Кількість переглядів: 139

Середина вересня завжди особлива для позашкільної родини Сокирянщини, адже саме в цей час гостинно відкриваються двері в світ творчості для обдарованої молоді.

Цьогоріч початок нового навчального року – не такий як завжди, адже в країні триває війна, однак відзначення цього дня так само актуальне. Центр творчості дітей та юнацтва цього року став місцем для творчого розвитку 400 юних талантів, серед яких і дітки із інших областей України.

Тож сьогодні, 16 вересня, на подвір’ї закладу позашкілля зібралися вихованці, керівники гуртків, батьки, аби урочисто відкрити початок нового 2022-2023 навчального року. Серед запрошених - секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, голова профспілки працівників освіти Сокирянщини Анатолій Полонко.

Захід під назвою «Ми українці: честь і слава незламні!», традиційно розпочався із привітання усіх присутніх директором ЦТДЮ Наталією Кулій. Наталія Михайлівна побажала вихованцям цікавого, творчого, пізнавального, багатого на досягнення та мирного навчального року.

«Центр творчості дітей та юнацтва – особливий заклад, який розвиває в підростаючого покоління творчі здібності та любов до прекрасного. Дивлячись перед собою, я впевнена, що ми маємо гідну заміну» - зазначила секретар міської ради Любов Степаненко.

Гімнастичні та мистецькі композиції, натхненні пісні, творчі доробки та фотороботи - все це сьогодні мали змогу споглядати гості патріотичного дійства.

Тож хай щастить у новому навчальному році, успіхів та нових перемог вам, дорогі вихованці та керівники. Миру, злагоди, єдності й добра під величним прапором вільної України!

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь