Відзначено рятувальників громади

Дата: 19.09.2022 15:03
Кількість переглядів: 433

Люди з великим серцем, які без вагань ідуть на зустріч небезпеці, рятують життя та готові у будь-яку мить простягнути руку допомоги – рятувальники 17 вересня відзначали своє професійне свято.

Подякувати за високий професіоналізм, мужність та відвагу, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий внесок у справу цивільного захисту населення, сьогодні, 19 вересня, до восьмої Державної пожежно-рятувальної частини міста Сокиряни завітали голова Дністровської районної ради Олександр Янчак, Сокирянський міський голова Василь Козак, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області Ігор Динис та керівник районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області Сергій Селезньов.

«Дякую кожному з вас, що в житті обрали одну з найскладніших та найпотрібніших професій, професію – рятівника. Вірю, що наступне ваше професійне свято ми відзначатимемо у мирній Україні» - зазначив міський голова Василь Козак.

Тож з нагоди професійного свята – Дня рятівника України та як подяку за високопрофесійне виконання службових обов’язків і сумлінну працю Олександр Янчак та Василь Козак вручили Почесні грамоти Сокирянської міської та Дністровської районної рад представникам служби 101.

Зокрема, Почесною грамотою Сокирянської міської ради нагороджено водія караулу 8 державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області, старшого сержанта служби цивільного захисту Андрія Бижанаря, а також командира відділення караулу, старшину служби цивільного захисту Івана Корчинського.

Почесними грамотами Дністровської районної ради відзначено рядового служби цивільного захисту, пожежного рятувальника Владислава Дімітрюка та старшого сержанта служби цивільного захисту, пожежного рятувальника Олега Мельника.

Дякуємо за вашу роботу, шановні рятувальники громади!

Хай Бог оберігає у професійній діяльності та на життєвому шляху!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь