Підготовка закладів освіти Сокирянської громади до сталого функціонування в осінньо-зимовий період є одним із пріоритетних питань Сокирянської міської ради

Дата: 23.09.2022 09:31
Кількість переглядів: 128

Про готовність освітніх установ до опалювального сезону йшлося й в ході недавнього засідання виконавчого комітету міської ради.

Як поінформувала начальник відділу освіти Галина Рябко, в опалювальному сезоні 2022/2023 навчального року в закладах освіти функціонуватиме 37 котелень, з них 10 – електричних та 27 – газових.

 Наразі фахівцями здійснено перевірку та ремонт технічних манометрів та газосигналізаторів, газових лічильників та коректорів, обстежено димовентиляційні канали. За результатами робіт – виявлено потребу в заміні газового котла в одному із опорних навчальних закладів. Міський голова Василь Козак зауважив, що відповідні служби працюватимуть над вирішенням цього питання. Після проведення тендерних процедур відділом освіти міської ради буде укладено договір на проведення технічного обслуговування газових та електричних котлів.

Зазначимо, що для потреб установ, які використовують тверде паливо, вже завезено дрова.

Відтак, Сокирянська міська рада активно працює над тим, аби вжити вичерпних заходів для забезпечення належної організації повноцінного освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році, особливо під час опалювального сезону. Профільними структурами розроблені конкретні організаційні заходи.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь