Понад півтори сотні власників жилих приміщень, які розташовані у громаді, отримають компенсацію за розміщення внутрішньо переміщених осіб у серпні

Дата: 23.09.2022 10:06
Кількість переглядів: 157

За інформацією начальника відділу з питань соціального захисту населення міської ради Тетяни Черній, за серпень поточного року компенсацію для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, отримають 153 мешканця Сокирянської громади, які у власному житлі прихистили 496 внутрішньо переміщених осіб.

Відшкодування за попередній місяць передбачено на загальну суму майже 209 тис. грн.

Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 333 від 19.03.2022 р., компенсація надається фізичним особам — громадянам України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду, та які безоплатно розміщували в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб, які після введення воєнного стану перемістилися з території адміністративно-територіальної одиниці, на якій проводяться бойові дії та яка визначена в переліку, затвердженому розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 р. №204, і не отримують щомісячної адресної допомоги ВПО для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

У Сокирянській територіальній громаді за оформленням компенсації витрат, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб, власники житла можуть звернутись до відділу з питань соціального захисту населення Сокирянської міської ради, а також в старостинський округ.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь