Освітяни продовжують боронити свій фронт!

Дата: 28.09.2022 15:16
Кількість переглядів: 209

Вони опанували технології дистанційного навчання, пристосувались спочатку до роботи в умовах карантину, а тепер продовжують виховувати та навчати молоде покоління у воєнний час – освітяни, які своєю самовідданою працею будують основу майбутнього нашої країни, традиційно у першу неділю жовтня відзначають своє професійне свято.

Окрім підготовки конспектів та планів цьогоріч звичними для них вже стали і плетіння маскувальних сіток, і випічка різних смаколиків для захисників, і багато різних видів волонтерської роботи. Серед представників фаху – і 11 військовослужбовців-вчителів із Сокирянщини, які мужньо боронять кожен клаптик рідної землі.

Сьогодні, 28 вересня, освітянська родина Сокирянщини приймала слова щирих вітань та подяк. До заходу мали змогу долучитись всі педагогічні колективи громади за допомогою онлайн зв’язку.

Подякувати освітянам та висловити повагу завітали Сокирянський міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, голова профспілки працівників освіти Анатолій Полонко, керуюча справами Дністровської районної ради Галина Слухінська.

 «Дякую вам за вашу щоденну клопітку працю, за велике серце і любов до обраної справи, за віддану та наполегливу роботу у цей непростий час» - звернувся до освітян міський голова Василь Козак та побажав винуватцям свята головного – миру і спокою на всій українській землі.

Окремих представників галузі нагороджено Подяками та Грамотами Сокирянської міської ради, Дністровської районної ради, спільними відзнаками відділу освіти та профспілки працівників освіти Сокирянської та Вашковецької громад.

Мудрі й досвідчені, молоді й амбітні працівники освіти громади приймали вітання і від своїх учнів, які подарували присутнім цікаві патріотичні номери.

Сьогодні у кожного – свій фронт боротьби. У вчителів – освітній, як один із надзвичайно важливих!

Дякуємо за вашу працю та зичимо міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні, невичерпних творчих сил та людської шани!

Віримо, Перемога близько!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь