Секретар міської ради Любов Степаненко та начальник відділу освіти Галина Рябко долучились до Національного форуму "Взаємодіємо разом"

Дата: 05.10.2022 14:14
Кількість переглядів: 296

Секретар міської ради Любов Степаненко спільно із начальником відділу освіти Галиною Рябко долучились до Національного форуму «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ», який проходить на Закарпатті у рамках співпраці громадських організацій «Українська Агенція Інноваційного Розвитку» та «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ», Сокирянської міської ради та інших територіальних  громад України.

З 04 по 06 жовтня форум є платформою для дискусій, неформального спілкування, обміну ідеями та думками між представниками сфери освіти з різних куточків України.

Метою роботи стало створення пулу освітян, які використовуватимуть європейські стандарти у вихованні та навчанні покоління нової генерації через трансформації в освіті, формування партнерської взаємодії в подоланні викликів в гуманітарній сфері та перспектив всебічної європейської інтеграції, а також сприяння формуванню традицій ефективної співпраці, обмін досвідом, технологіями та кращими практиками у вирішенні гуманітарних питань на рівні місцевого самоврядування.

Учасники зібрання обговорили важливі питання щодо взаємодії органів місцевого самоврядування та освітян у вирішенні питань освіти в період воєнного стану, важливі пріоритети в організації освітнього процесу під час війни   тощо.

На сьогодні проведення таких заходів є вкрай необхідним, бо це чудова можливість обмінятись досвідом, долучитися до обговорення проблемних питань та знайти спільно шляхи їх вирішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь