КНП "Сокирянська лікарня" отримало суттєву технічну підтримку від благодійників

Дата: 07.10.2022 16:17
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Суттєву технічну підтримку сьогодні, 07 жовтня, отримало комунальне некомерційне підприємство міської ради «Сокирянська лікарня». За сприяння голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка, різного роду обладнання для потреб закладу надала громадська організація «РОТАРІ КЛУБ ЧЕРНІВЦІ»  в рамках співпраці «Ротарі Інтерненешел» Україна – Румунія.

Відтак, до Сокирянської лікарні вже доставлено шість одиниць техніки, серед яких апарати для ультразвукової діагностики, функціональні ліжка для породіль та дихальний апарат.

Отримане медичне оснащення є вкрай важливим для лікувального закладу, адже комунальне некомерційне підприємство міської ради є опорною лікарнею, де медичну допомогу отримують не тільки жителі Сокирянщини, а й мешканці сусідніх громад, зокрема, Новодністровської та Кельменецької. Окрім того, на території Сокирянської громади проживає чимала кількість громадян із числа внутрішньо переміщених осіб.

Тож отриману техніку буде розприділено відповідно до відділень.

Також, для потреб лікарів та медичного персоналу лікарні громадською організацією «РОТАРІ КЛУБ ЧЕРНІВЦІ» надано п’ять тисяч медичних халатів, які є важливою складовою їх професійної діяльності.

Висловлюємо щиру вдячність громадській організації «РОТАРІ КЛУБ ЧЕРНІВЦІ»  та голові Чернівецької обласної ради Олексію Бойку за підтримку та допомогу у цей важкий для країни час та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю задля покращення рівня надання медичної допомоги нашим громадянам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь