Готовність закладів, підприємств, установ та організацій громади до роботи в осінньо-зимовий період обговорили на черговому засіданні виконавчого комітету

Дата: 12.10.2022 11:41
Кількість переглядів: 315

Одним із найважливіших завдань Сокирянської міської ради та керівників закладів, підприємств, установ, організацій громади є підготовка до сталої роботи в осінньо-зимовий період, особливо під час опалювального сезону. В умовах військового часу це питання набуло ще більшої ваги та відповідальності. Тож одним з перших його розглянуто в ході чергового засідання виконавчого комітету, яке днями відбулось у міській раді під керівництвом міського голови Василя Козака, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко, заступників міського голови Івана Гангала та Оксани Бабій, секретаря виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, керівників профільних відділів міської ради та господарств громади.

Як поінформувала начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради Оксана Вітковська, наразі фахівцями проведено аналіз стану виконання заходів, затверджених розпорядженням міського голови, по підготовці до осінньо-зимового періоду 2022-2023 років об’єктів господарського комплексу, житлово-комунального господарства та соціальної сфери на території громади. Враховуючи всі обставини, підготовчі роботи проводяться згідно з встановленими обсягами.

Відтак, у закладах освіти, культури, соціального захисту  громади проведено низку робіт щодо  забезпечення сталого функціонування під час опалювального сезону. Зокрема, здійснено технічне обслуговування котельного обладнання, для потреб закладів, які використовують тверде паливо, завезено дрова.

З метою безперебійного проходження осінньо-зимового періоду, ряд заходів вжито і в закладах охорони здоров’я. Зокрема, у комунальному некомерційному підприємстві «Сокирянська лікарня»  проведено планову повірку газових приладів, підприємством заключено договір із профільною організацією щодо обслуговування та підготовки котелень лікарні, проведено відповідні роботи.   

В ході засідання, обговорено і забезпечення безпечності руху на автошляхах громади під час осінньо-зимового періоду, а також стан підготовки до роботи дорожньо-експлуатаційних підприємств.

«Цей опалювальний сезон буде найскладнішим у нашій історії. Тому нам всім, як ніколи раніше, потрібно бути готовими до важкої зими. Передбачити альтернативні джерела теплопостачання варто і домогосподарствам громади та розглянути можливість встановлення додаткових джерел тепла» - підсумував міський голова Василь Козак.

Відтак, профільним відділам та службам надано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь