141 власник житлових приміщень, які знаходяться у Сокирянській громаді, отримає компенсацію витрат за розміщення внутрішньо переміщених осіб у вересні

Дата: 12.10.2022 12:16
Кількість переглядів: 178

Про затвердження обсягу компенсації витрат власників житлових приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб йшлося в ході чергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке днями відбулось під головуванням міського голови Василя Козака.

Як поінформувала начальник відділу соціального захисту населення міської ради Тетяна Черній, за вересень поточного року компенсацію для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, отримає 141 мешканець Сокирянської громади. Відшкодування за попередній місяць передбачено на більше ніж 175 тисяч гривень.

Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 333 від 19.03.2022 р., компенсація надається фізичним особам — громадянам України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду, та які безоплатно розміщували в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися з адміністративно-територіальної одиниці, на якій проводяться бойові дії. Перелік областей, які входять до категорії територій, на яких проводяться активні бойові дії, затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 р. №204.

Зазначимо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 333 від 19.03.2022, жителі громади, які розміщують у власному житлі внутрішньо переміщених осіб, для отримання компенсації мають звернутись із відповідною заявою до старостинського округу або до відділу соціального захисту населення Сокирянської міської ради.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь