Сокирянська міська територіальна громада отримала автомобілі від міста –побратима Аренсбург

Дата: 16.10.2022 14:11
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

В рамках співпраці Сокирянської міської ради з містом Аренсбург - Федеративної Республіки Німеччина для потреб громади передано два  автомобілі.

Зокрема, європейськими партнерами передано пожежний автомобіль Mercedes-Benz 811 D-77KW / 811 D 670, повністю обладнаний всім необхідним для гасіння вогню інвентарем та формою для команди. Mercedes-Benz - спринтер 208  - для перевезення пожежних команд.

Спецтранспорт, виробництва німецького автомобільного концерну DaimlerChrysler, надано містом – побратимом Аренсбург у якості гуманітарної допомоги. Передала пожежні автомобілі заступник мера міста Аренсбург – Карола Бер.

Інтереси Сокирянської міської територіальної громади у зустрічі з європейськими партнерами представляв міський голова Василь Козак. Як зауважує Василь Васильович, місто Аренсбург за кількістю населення ідентичне Сокирянській громаді та має багато цікавих особливостей розвитку сфер народногосподарського комплексу, які варто спробувати впроваджувати і на Сокирянщині.

«В ході зустрічі наші партнери висловили підтримку та готовність до подальшої співпраці в напрямку розвитку різних сфер життєдіяльності Сокирянської громади, а  також залучення позитивного досвіду міста-побратима» - зазначає міський голова.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь