Виконавчий комітет Сокирянської міської ради інформує розповсюджувачів зовнішньої реклами на території Сокирянської міської територіальної громади!!!

Дата: 20.10.2022 16:32
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Відповідно до вимог Закону України «Про рекламу», «Типових правил розміщення зовнішньої реклами», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року №2067, «Правил благоустрою населених пунктів Сокирянської територіальної громади», затверджених рішенням сесії Сокирянської міської ради   від  24.02.2022  №06/16-22З та з метою забезпечення належного обліку та впорядкування дозвільної і договірної документації, щодо наявних засобів зовнішньої реклами (білбордів) на території Сокирянської міської територіальної громади, інформуємо:

 фізичних осіб, фізичних осіб – підприємців та юридичних осіб будь-якої форми власності (власників рекламних конструкцій в тому числі наземних), які здійснюють свою господарську діяльність та є розповсюджувачами зовнішньої реклами на території громади, про необхідність надати дозвільну документацію на встановлення та розміщення таких конструкцій.

За відсутності дозвільної документації, яка передбачена законодавством України, рекомендуємо звернутися до Центру надання адміністративних послуг для отримання відповідного дозволу на розміщення реклами.

У термін до 1 листопада 2022 року вказані звернення приймаються Центром надання адміністративних послуг Сокирянської міської ради за адресою: м.Сокиряни,   вул. М.Грушевського,6а.

Засоби зовнішньої реклами, право власності на які не буде підтверджено документально, або власники яких не звернуться із заявою щодо їх оформлення  до 01 листопада 2022 року, будуть обліковані як комунальна власність територіальної громади згідно законодавства, або будуть демонтовані за рішенням виконавчого комітету міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь