Представники Молодіжної ради при Сокирянській міській раді взяли участь у Форумі молоді Буковини

Дата: 26.10.2022 10:26
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Захід проходив минулими вихідними в місті Чернівці. Учасниками форуму стали представники молодіжних рад, які функціонують при територіальних громадах Чернівецької області, а також інших областей України. Сокирянську територіальну громаду представляли голова Молодіжної ради при Сокирянській міській раді Анна Вітковська та член Молодіжної ради Олександра Кулій.

Форум молоді Буковини нинішнього року проводиться вже в третє. Його основною метою є розвиток молодіжної політики на Буковині та залучення молоді до важливих процесів, які відбуваються в області.

Робота учасників форуму була побудована у формі панельних дискусій, де обговорювались важливі аспекти діяльності молодіжних рад в умовах війни. Зокрема, звернуто увагу на роль консультативно-дорадчих органів та громадських організацій в умовах воєнного стану. Обговорено напрямки, де молодь може допомогти – робота з внутрішньо переміщеними особами, релокація молоді з областей, де тривають бойові дії та інші.

Окрім того, учасниками форуму, серед яких окрім представників молодіжних рад також були присутні громадські діячі та представники громадських організацій, обговорили кращі практики та досвід роботи в умовах війни.

Також учасники взяли участь у аукціоні, в ході якого було зібрано кошти для потреб Збройних Сил України, які будуть спрямовані на придбання авто високої прохідності для підрозділу однієї із військових частин, який захищає країну на Донецькому напрямку. Команда організаторів доклала зусиль, щоб поєднати добру і таку потрібну у наш час справу із спілкуванням з молодими людьми.

Цікаві зустрічі, нові знайомства, важливі знання та досвід, гарні ідеї для реалізації в громаді – так характеризують Форум молоді Буковини представники Молодіжної ради при Сокирянській міській раді – Анна Вітковська та Олександра Кулій.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь