Звертаємо увагу жителів громади на те, що як тільки графіки аварійного відключення енергопостачання на території громади в розрізі населених пунктів буде доведено Сокирянській міській раді, їх буде невідкладно оприлюднено на офіційному веб-сайті місь

Дата: 26.10.2022 10:18
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

В рамках робочого візиту до Сокирянської територіальної громади народний депутат України Валерій Божик відвідав Сокирянську міську раду. В ході зустрічі міський голова Василь Козак порушив питання відсутності графіків аварійного відключення енергопостачання на території Сокирянської громади. З відповідними питаннями також звертались і жителі громади.

«Ми розуміємо необхідність відключення енергопостачання і готові до обмежень, аби підтримати енергетичну систему держави, однак графіки проведення відключень вкрай необхідно довести до відома як населення, так і підприємств, аби була можливість заздалегідь зреагувати на можливі виклики та ризики» - зазначає міський голова.

Валерій Іванович зауважив на раціональності підстав, якими оперували жителі громади та керівники підприємств, та висловився стосовно доцільності звернення стосовно вирішення даного питання до відповідних владних структур. Поряд з цим, Валерій Божик зауважив, що оскільки дане питання є актуальним на території всієї області і потребує часу для опрацювання з урахуванням всіх громад Буковини, воно не зможе вирішитись невідкладно. Відтак, відповідне звернення сформоване та надіслане голові Чернівецької обласної військової адміністрації, а також іншим профільним структурам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь