Для потреб Сокирянської лікарні передано кисневу станцію

Дата: 27.10.2022 10:33
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Сокирянську територіальну громаду відвідала голова громадської організації «Міжнародний Парламент Матерів» Емма Маринкевич, яка безоплатно передала КНП «Сокирянська лікарня» модульну кисневу станцію Oxyvital.

За безпосереднього сприяння Емми Геннадіївни, народних депутатів України Валерія Божика та Володимира Козака модульну кисневу станцію надали небайдужі благодійники із «Tesa T?bbi Cihazlar» -Туреччина.

Це вкрай важливе медичне обладнання буде працювати для лікування жителів Сокирянщини та сусідніх територіальних громад.

Ринкова вартість станції становить більше двох мільйонів гривень. Система генерації та зберігання кисню зможе виробляти 750 літрів кисню на годину. Вона дозволить видобувати значні обсяги очищеного кисню безпосередньо з навколишнього повітря та подавати його під необхідним тиском у мережу – для потреб пацієнтів лікарні.

Комплекс обладнання встановлено на території комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня». Наразі проводиться робота щодо визначення підрядної організації, яка займатиметься налаштуванням станції відповідно до вимог виробника.

Спільно з міським головою Василем Козаком, директором КНП «Сокирянська лікарня» Олександром Андрійчуком та заступником директора підприємства Наталією Максим'юк, Емма Маринкевич оглянула приміщення лікувального закладу громади. Гостя була приємно вражена масштабами медичної установи та рівнем її оснащення.

За її словами, такого роду заклади важко знайти навіть у обласних центрах, адже у найвіддаленішій від обласного центру громаді люди можуть отримувати 16 пакетів медичних послуг у прекрасних умовах та з відповідним медичним обладнанням.

Дякуємо Еммі Маринкевич та всім, хто долучився до забезпечення Сокирянської лікарні таким важливим обладнанням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь