Яскраві та надзвичайно зворушливі, творчі та по дорослому виважені змагання з художньої гімнастики під назвою «ЗОЛОТА ОСІНЬ» відбулись на базі закладу загальної середньої освіти №1 міста Сокиряни

Дата: 28.10.2022 11:45
Кількість переглядів: 89

Змагання проходили серед вихованців гуртка художньої гімнастики Центру творчості дітей та юнацтва. За ініціативою діток та їх наставників, захід був присвячений захисникам і захисницям України. Ми вдячні за їхню щоденну боротьбу та низько вклоняємось за подвиг заради миру в Україні.

Вихованки Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради у віковій категорії від 7 до 14 років представили свою конкурсну програму, продемонструвавши гарну фізичну форму, артистичність, гімнастичні вправи, яскраві костюми та зачіски та в першу чергу високий професійний рівень.

Перед початком конкурсної програми юні гімнастки продемонстрували показові виступи «Мрія» та гімнастичну композицію «Обійми свою дитину», у виконанні Іванки Дідик та Ксенії Якубищеної.

Конкурсна програма змагань складалась із вправ без предмета, з обручем та з м’ячем, відповідно до вікових категорій. За результатами проведення змагань, конкурсна комісія дійшла висновку, що всі учасники продемонстрували гарну підготовку та високий професійний рівень.

Отож, вітаємо переможців! Бажаємо не зупинятись на досягнутому та гарних результатів в майбутньому.

Серед гімнастів 2015 року народження призові місця отримали: І місце - Хорошенюк Олександра; ІІ місце - Нємєц Тетяна; ІІ місце - Дідик Іванка; ІІІ місце - Легкун Злата; ІІІ місце - Слушняк Соломія.

Гімнасти 2014 року народження розподілили свої досягнення наступним чином: І місце - Лінгурян Ангеліна; ІІ місце - Лінгурян Ольга; ІІ місце - Боднар Софія; ІІІ місце - Вітковська Олександра.

Серед гімнастів 2013 року народження переможцями стали: І місце - Демчакова Олександра; ІІ місце - Ігнатова Олександра; ІІ місце - Гуменна Анна; ІІІ місце - Неміш Мирослава.

Гімнасти 2012 року народження розподілили призові місця наступним чином: І місце - Чосик Олександра; І місце - Вознюк Катерина; ІІ місце - Вікол Ольга; ІІ місце - Мілашевська Аліна; ІІІ місце - Кордулян Софія.

І місце посіли - Інкіна Олександра, 2011року народження та Іваненко Марія, 2010 року народження.

І місце також виборола Якубишина Ксенія, 2008року народження.

Почесні відзнаки вручила учасникам змагань начальник відділу освіти міської ради Галина Іванівна Рябко.

Від батьківського комітету дітки отримали солодощі.

Вітаємо юних гімнасток та їх тренера, Сусанну Міронову, з прекрасними результатами та досягненнями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь