В Сокирянській міській раді розглянуто питання придбання житла для дитини, позбавленої батьківського піклування

Дата: 28.10.2022 09:55
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

В Сокирянській міській раді, під керівництвом заступника міського голови Оксани Бабій, відбулось засідання комісії з питань формування пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для впровадження заходів щодо придбання та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

В ході роботи членами комісії погоджено питання спрямування коштів  державного бюджету на  придбання житла для дитини, позбавленої батьківського піклування. Хлопчик  перебуває на квартирному обліку Сокирянської міської ради у порядку черговості серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа віком від 16 до 23 років.

 Протягом нинішнього року членик комісії працювали над питаннями пошуку оптимального житла, яке би відповідало встановленими державою вимогам та було зручним для дитини. Оптимальний варіант знайдено в місті Сокиряни.

Відтак, найближчим часом, завдяки співпраці держави та органів місцевого самоврядування, дитина, позбавлена батьківського піклування матиме власне житло.

 Варто зауважити, що за період 2019 – 2021 років за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для впровадження заходів щодо придбання та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, власну оселю вже отримали двоє дітей вказаної категорії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь