В місті Сокиряни розпочало роботу Дністровське районне відділення поліції охорони Управління поліції охорони в Чернівецькій області

Дата: 01.11.2022 16:39
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Відкрив відділення та представив його керівника начальник Управління поліції охорони в Чернівецькій області Михайло Романюк. Участь у заході взяли Сокирянський міський голова Василь Козак, перший заступник міського голови Іван Гангал, начальник відділення поліції №1 (м.Сокиряни) Сергій Лунга, голова Кельменецької громади Богдан Олійник, особовий склад відділення поліції охорони.

Дністровське районне відділення поліції охорони здійснюватиме охорону закладів освіти та об’єктів приватного сектору на території Сокирянщини, Кельменеччини, Хотинщини та міста Новодністровськ. Керівником відділення призначено Михайла Олеговича Куртия. 

Наразі групи швидкого реагування Дністровського районного відділення поліції охорони розміщені на території міст Сокиряни, Новодністровськ, Хотин та селища міського типу Кельменці. Вони працюють в режимі 24/7. 

На спрацювання сигналу тривоги, який надходить на пульт управління  чергової частини поліції охорони, або на лінію 102, оперативно виїжджає група швидкого реагування, яка прибуває на місце в найкоротший термін.

Працівники поліції охорони – єдині в Україні серед резидентів охоронних структур, хто має законодавчо визначені права та повноваження щодо затримання порушників і застосовування вогнепальної зброї.

«Практика охорони об'єктів – це сучасні технології захисту, необхідність використання яких диктують вимоги часу» - зауважив міський голова Василь Козак, звертаючись до присутніх, та наголосив на необхідності тісної співпраці правоохоронних структур та органів місцевого самоврядування в напрямку забезпечення охорони як комунальних закладів, так і об'єктів приватної власності. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь