У Сокирянській громаді ще для однієї дитини позбавленої батьківського піклування придбано житло

Дата: 07.11.2022 17:14
Кількість переглядів: 146

Ключі від власної оселі та правовстановлюючі документи на неї сьогодні, 07 листопада, отримав 23-х річний Іван, який перебував на квартирному обліку Сокирянської міської ради у порядку черговості серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа віком від 16 до 23 років.

Привітати юнака із важливою подією завітали заступник міського голови Оксана Бабій, начальник служби у справах дітей міської ради Інна Мельник та головний спеціаліст служби у справах дітей Олена Тимчук.

Впродовж нинішнього року фахівці працювали над пошуком оптимального житла, яке б відповідало встановленим державою вимогам та було зручним для дитини. Відтак, оптимальний варіант підібрали в місті Сокиряни.  

Житловий будинок зі всіма зручностями хлопцю було придбано за кошти субвенції державного бюджету місцевим бюджетам у сумі  416 тис. 950 грн.

Наразі - оселя готова прийняти нового господаря. Тож зі щирими побажаннями від гостей Іван  переступив поріг нового, вже свого, будинку.

«Нехай із новосіллям прийде і нове, щасливе життя, а тепло і затишок завжди створюють тут гармонію» - звернулась заступник міського голови Оксана Бабій та  побажала головного – миру, адже це сьогодні найзаповітніше бажання кожного українця.

Варто зауважити, що за період 2019 – 2022 років за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам для впровадження заходів щодо придбання та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, власну оселю вже отримали троє дітей вказаної категорії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь