Завершуються роботи із облаштування транспортної розв'язки «Грибок» дороги загального користування державного значення Р-63

Дата: 08.11.2022 14:59
Кількість переглядів: 184

Роботи з капітального ремонту транспортної розв’язки було розпочато ще в кінці 2020 року, однак, підприємство, яке згідно з договором мало проводити ремонтні роботи, не виконало взятих на себе  зобов'язань. Як наслідок, на дорозі державного значення було ускладнено рух автотранспорту та існувала постійна загроза виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Враховуючи той факт, що кільцева розв'язка розташована на автодорозі загального користування державного значення, здійснення її відновлення є важливим і з точки зору необхідності забезпечення належного руху автотранспорту в напрямку державного кордону. Особливо в умовах навантаження на інші пункти пропуску через державний кордон, які розташовані на території Чернівецької області.

Відтак, за активної підтримки Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова та народних депутатів України, за сприяння голови Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана Запаранюка роботи із ремонту транспортної розв'язки завершуються.

Найближчим часом належний рух автотранспорту через кільцеву розв'язку «Грибок» дороги загального користування державного значення Р-63 буде відновлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь