Повідомлення Про оприлюднення проекту регуляторного акта – «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Сокирянської міської територіальної громади

Дата: 08.11.2022 16:47
Кількість переглядів: 126

На виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Сокирянської міської ради Правила розміщення зовнішньої реклами на території Сокирянської територіальної громади та аналіз регуляторного впливу цього акта, розроблений відділом муніципальної інспекції Сокирянської міської ради.                                      Проект регуляторного акта спрямований на удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері розміщення зовнішньої реклами на території Сокирянської міської територіальної громади, забезпечення законності  надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами на території громади.                                                                                                    

Підставою для розробки проекту рішення є Закон України                     «Про рекламу», Типові правила розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінетом Міністрів України від 29 грудня 2003 року № 2067.         Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу оприлюднюються    на офіційному веб-порталі Сокирянської міської територіальної громади у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторні акти»: https://sokyryanska-gromada.gov.ua.                      

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються відділом муніципальної інспекції Сокирянської міської ради у письмовій формі протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою: м. Сокиряни,                               вул. Грушевського, 6-А (відділ муніципальної інспекції Сокирянської міської ради, відповідальна особа – в. о. начальника відділу муніципальної інспекції  – Ірина Якубина).                                                                       

Зауваження та пропозиції подані після встановленого  строку, залишаються без розгляду.

 Зі всією необхідною інформацією можна ознайомитись перейшовши за посиланням:

https://sokyryanska-gromada.gov.ua/proekt-regulyatornogo-akta-pro-zatverdzhennya-pravil-rozmischennya-zovnishnoi-reklami-16-21-31-09-11-2022/


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь