У Сокирянській міській раді відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 10.11.2022 14:55
Кількість переглядів: 141

Два десятки питань порядку денного розглянуто сьогодні, 10 листопада, в ході чергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбулось під керівництвом міського голови Василя Козака.

Участь в засіданні взяли секретар міської ради Любов Степаненко, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, керівники окремих структурних підрозділів, підприємств та організацій міської ради та старости округів громади.

Значна частина опрацьованих проєктів рішень стосувалась питань попередньо розглянутих комісією з питань захисту прав дитини. Приділено увагу й внесенню змін до бюджету громади та надано дозвіл на видалення деяких аварійних дерев в місті Сокиряни.

Окрім того, члени виконавчого комітету підтримали питання щодо встановлення режиму роботи одного із об’єктів торгівлі, який знаходиться на території громади та заслухали звіти про фінансову-господарську діяльність у 2022 році двох комунальних підприємств міської ради: КП «Сокиряни-благоустрій» та «Дирекції з обслуговування майна Сокирянської міської ради».

В ході засідання йшлося й про організацію харчування окремих категорій дітей у закладах освіти громади та надання одноразової матеріальної допомоги громадянам відповідно до звернень.

Члени виконкому підтвердили розподіл списання гуманітарної допомоги та списання паливно-мастильних матеріалів міською радою та затвердили обсяг компенсації витрат власників жилих приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь