Відбулось чергове засідання виконкому міськради

Дата: 20.12.2022 15:20
Кількість переглядів: 124

Більше двох десятків питань порядку денного розглянуто сьогодні, 20 грудня, в ході чергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова Василь Козак. Участь в роботі взяли секретар міської ради Любов Степаненко, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, старости округів громади, керівники окремих підприємств та установ і профільних підрозділів міської ради.

В ході засідання, зокрема, заслухано питання про фінансово-господарську діяльність у 2022 році КП «Сокиряни-благоустрій» та затверджено ліміти використання питної води та водовідведення, а також її індивідуальні технологічні нормативи.

Йшлося також про здійснення контролю за дотриманням порядку видалення зелених насаджень та законодавства у сфері благоустрою та використання земель і дотримання   зобов’язань щодо плати за земельні ділянки на території громади.

Окрім того, члени виконкому заслухали питання про роботу адміністративної комісії у 2022 році та підтримали питання щодо взяття на квартирний облік громадян відповідно до звернень. Ухвалено рішення стосовно питань, які попередньо були опрацьовані на засіданні комісії з питань захисту прав дитини та опікунської ради.

Схвалили члени виконавчого комітету і проект рішення сесії міської ради «Про бюджет Сокирянської міської територіальної громади на 2023 рік» та внесли зміни до місцевого бюджету на 2022 рік.

Також підтверджено розподіл, передачу гуманітарної допомоги та списання паливно-мастильних матеріалів міською радою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь