Відзначено фахівців сільського господарства, енергетиків, діячів культури, волонтерів громади

Дата: 23.12.2022 16:29
Кількість переглядів: 222

В ході чергової двадцять третьої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання, яка сьогодні відбулась, міський голова Василь Козак спільно з головою Дністровської районної ради Олександром Янчаком вручили відзнаки фахівцям різних галузей громади з нагоди професійних свят та ювілейних днів народжень.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі трудові досягнення, значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва та з нагоди Дня працівників сільського господарства, Почесну грамоту Чернівецької обласної ради вручено Віталію Швецю – завідуючому фруктосховищем ТОВ «Буковинський сад».

Почесними грамотами Чернівецької обласної ради також відзначено діячів культури громади: режисера народного театру будинку народної творчості та дозвілля Сокирянської міської ради Валерія Кукілюка та директора будинку культури села Василівка Антоніну Кримняк.

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесні грамотами Дністровської районної ради отримали начальник відділу культури і спорту міської ради Євген Пленгей та методист з основних видів діяльності комунального закладу «Будинок народної творчості та дозвілля Сокирянської міської ради» Оксана Мартинюк. За особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою Дністровської районної адміністрації відзначено депутата Сокирянської міської ради восьмого скликання Василя Коваля.

Подяки Сокирянської міської ради за активну благодійну та волонтерську діяльність вручено волонтерам: Миколі Заболотному, Віталію Ткачуку та Костянтину Ярмійчуку.

Відзначено також енергетиків краю. Міський голова Василь Козак подякував за багаторічну сумлінну працю та вручив Почесні грамоти міської ради майстру виробничої дільниці з експлуатації електролічильників Сокирянської дільниці Кельменецького району електричних мереж АТ «Чернівціобленерго» Олександру Кіструзі та майстру виробничої дільниці Олександру Лінгуряну.

За високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди ювілеїв, Почесні грамоти Сокирянської міської ради вручено заступнику начальника відділу інфраструктури філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» Петру Бескупському, старості Ломачинецького старостинського округу Лілії Кефі, директору комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня» Олександру Андрійчуку та Почесному громадянину Сокирянського району Георгію Руснаку.

Дякуємо за вашу працю!

Зичимо успіхів та завжди добрих новин!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь