Впродовж минулого року фахівцями відділу з питань надання паспортних послуг та послуг сервісного центру МВС видано 1782 паспортних документа

Дата: 03.01.2023 15:55
Кількість переглядів: 121

Якісно, доступно, вчасно – такими є головні принципи роботи управління -  Центр надання адміністративних послуг (Центру Дії) Сокирянської міської ради, а відтак - і відділу з питань надання паспортних послуг та послуг сервісного центру МВС.

Основним завданням відділу є реалізація державної політики у сферах міграції, регулювання та контролю діяльності автомобільного транспорту шляхом надання адміністративних послуг у сфері:

- оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України;

- оформлення документів для реєстрації транспортного засобу та видачі (обміну) водійських посвідчень.

За 2022-й рік відділом з питань надання паспортних послуг та послуг сервісного центру МВС управління – Центру надання адміністративних послуг (Центр Дія) Сокирянської міської ради прийнято 2003 заяви-анкети від громадян на виготовлення документів, більша частина яких – анкети на паспорт громадянина України для виїзду за кордон – 1727. Загалом, впродовж минулого року фахівцями видано 1782 паспортних документа.

Варто зауважити, що паспортним відділом надається також послуга одночасного оформлення паспорту громадянина України у вигляді ІD-картки та паспорту для виїзду за кордон.

За період 2022 року відділом надано послуг громадянам на загальну суму 756 тисяч 749 гривень. Кошти будуть спрямовані на покращення матеріально-технічної бази структурного підрозділу. Зокрема, з метою покращення якості надання паспортних послуг громадянам, за кошти місцевого бюджету нинішнього року планується придбати ще одну робочу станцію для оформлення та видачі паспорта громадянина України у  вигляді ІD-картки та паспорту для виїзду за кордон.

Нагадаємо, графік роботи відділу з питань надання паспортних послуг та послуг сервісного центру МВС наступний:

Понеділок – П’ятниця: з 09:00 до 16:00;             

Субота: з 09:00 до 14:00.

Прийом громадян проводиться без перерви на обід.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь