Для потреб прийомних сімей, які функціонують у громаді, небайдужими благодійниками надано побутову техніку

Дата: 05.01.2023 12:02
Кількість переглядів: 157

Огорнути теплом та турботою дітей, які з різних причин залишились без опіки батьків – благородна та водночас надзвичайно відповідальна справа. Попри всі випробування та непрості виклики сьогодення, серед нас є люди, які стали родиною для таких діток. Люди, які часто жертвуючи інтересами та потребами власних дітей дарують любов тим, кому життя підготувало непрості виклики.

Ці люди – прийомні батьки та патронатні вихователі. На території Сокирянської міської територіальної громади функціонують прийомні сім'ї, в яких виховується 15 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У кінці 2021 року в громаді також створено патронатну сім'ю, яка вже стала домом для 4 діток. В один момент стати близьким для дитини, яку бачиш вперше в житті – виклик не з простих і під силу він не кожному. За відносно невеликий проміжок часу ці люди з великим серцем допомогли 4 діткам повернутись до рідних батьків.

Днями благородну працю прийомних сімей та патронатних вихователів відзначили заступник міського голови Оксана Бабій та представник міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» Галина Гаденко.

Оксана Іванівна подякувала батькам за велику та благородну працю на благо дітей та побажала всім присутнім миру, божого благословення та міцного здоров'я.

У рамках виконання проекту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», прийомні сім'ї отримали мультиварки, двом сім'ям, де виховується найбільша кількість дітей, також надано мікрохвильові печі. Патронатній сім'ї вручено мультиварку та електрочайник. Від Сокирянської міської ради діткам, які виховуються в сім'ях, передано солодкі подарунки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь