Рятувальники Дністровського районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадали жителям та гостям міста Сокиряни правила протипожежної поведінки у побуті

Дата: 05.01.2023 15:34
Кількість переглядів: 113

Рятувальники Дністровського районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадали жителям та гостям міста Сокиряни правила  протипожежної поведінки у побуті.

У ході профілактичного рейду вогнеборці закликали громадян приділити максимальну увагу дотриманню протипожежних правил під час обігріву помешкань, експлуатації електрообладнання, використання побутового газу тощо.

Під час профілактичних бесід фахівці наголошували на суворому дотриманні вимог безпеки під час використання відкритого вогню, експлуатації печей, газового обладнання та електроприладів, роз’яснили правила пожежної безпеки у зимовий період, навчали, як діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події. Зокрема, що стосується відсутності мобільного зв’язку, враховуючи умови повномасштабної війни, та відключення теплопостачання.

А також для кращого засвоєння інформації співробітники служби порятунку розповсюдили серед громадян листівки з правил пожежної безпеки та дій на випадок надзвичайних ситуацій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь