Педагогічний колектив опорного закладу «Білоусівський ліцей» долучився до виготовлення окопних свічок для наших захисників

Дата: 05.01.2023 16:55
Кількість переглядів: 86

Жителі Сокирянщини, зокрема і учнівські та педагогічні колективи закладів освіти громади, продовжують активно підтримувати військових, які обороняють рідну землю від ворогів. Відтак, освітяни спільно із школярами взяли на озброєння бляшанки, картон та віск. З цих, здавалося б,  простих речей  у результаті виходить надійне джерело світла і тепла для воїнів – окопні свічки.

Серед представників освітянської родини громади, які долучились до потрібної справи, - і вчителі опорного закладу «Білоусівський ліцей».  

Матеріали для виготовлення окопних свічок збирають всім селом. Ініціативу виявила місцева жителька  Світлана Слободян, яка організувала збір всіх необхідних частин для роботи. Аби допомогти виготовити якомога більше виробів, педагогічний колектив закладу освіти взявся перетворювати бляшанки та картон на основу для окопних свічок, які направили для наповнення воском, або ж парафіном. До цієї справи долучаються і мешканці населеного пункту.

Спільними зусиллями вдалось зробити близько чотирьох сотень джерел світла та тепла в окопі, які найближчим часом передадуть для потреб наших захисників. А разом із ними і віру та тепло душевне!

Творімо добро разом задля перемоги!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь