Не зупиняються підтримувати захисників рідної землі – освітяни та працівники культури громади гідно тримають свій фронт та вкладають свою частинку до Перемоги

Дата: 12.01.2023 15:08
Кількість переглядів: 140

Колектив закладу загальної середньої освіти села Коболчин не залишається осторонь та продовжує підтримувати бійців української армії, зокрема, і своїх земляків.

Так, днями, у стінах школи знову кипіла робота. Адже всі працівники освітньої установи згуртувалися та з усією серйозністю поставилися до приготування їжі для захисників. Смачні вареники, запашні голубці та апетитні млинці, дбайливо приготовлені не тільки фахівцями своєї справи, але й вправними господинями, швиденько  наповнили всі підготовлені пакунки, які вже направили для хлопців, які обороняють Батьківщину.

Не припиняли працювати і колективи закладу дошкільної освіти «Барвінок» №2 м. Сокиряни та «Дзвіночок»   села Коболчин . Свіжі буханці та пиріжки, квашену та мариновану капусту, салати і ще багато інших продуктів з турботою спакували для оборонців за кілька годин.

Долучились до благої справи і фахівці сфери культури округу.  Працівники Будинку народної творчості та дозвілля та бібліотеки-філії села Коболчин також взялися виготовляти окопні свічки. Разом із теплом душевним джерела тепла і світла також передали для військовослужбовців.

Всю приготовлену та зібрану провізію волонтери разом старостою Коболчинського старостинського округу направили до захисників одного із батальйонів, які боронять українську землю на Харківщині, серед воїнів – і чимало наших земляків.

 

 «Українці вільний  та сильний народ, який ніщо не зламає», – зазначають освітяни та додають, що від теплоти українських сердець ми неодмінно вистоїмо на всіх фронтах.

 

Віримо у ЗСУ!

Перемога близько!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь