Подяки для волонтерів Сокирянщини від захисників України…

Дата: 27.01.2023 14:45
Кількість переглядів: 156

Як повідомлялося раніше, командування та особовий склад однієї із військових частин Збройних сил України надіслали Подяки для волонтерів Сокирянщини, де подякували їм за суттєвий внесок у нашу майбутню перемогу та матеріальну підтримку воїнів у цей складний час.

Зокрема, слова безмежної вдячності адресовано родині волонтерів Миколи та Тетяни Данилюків, волонтерам Альоні Троян, Майї Руснак, Альоні Пожидаєвій, Світлані Шевчук, колективу дошкільної установи №2 м. Сокиряни «Барвінок». Від ще однієї військової частини Подяка надійшла на ім’я волонтера Миколи Заболотного.

 Сьогодні, 27 січня, в ході чергової двадцять четвертої сесії, міський голова Василь Козак вручив благодійникам краю листи від захисників України та подякував за небайдужість та патріотизм.

Подяками Сокирянської міської ради, за активну благодійну та волонтерську діяльність, - відзначено волонтерку Галину Сандуляк; за високу професійну майстерність, переоблаштування та технічне обслуговування автомобілів для Збройних сил України – Ігоря Серебрянського та колектив станції технічного обслуговування м. Сокиряни.

Тож дякуємо, що продовжуєте свою волонтерську роботу не дивлячись ні на що! Завдяки вашій підтримці, на передовій воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати!

Також, міський голова Василь Козак вручив Подяки міськради з нагоди ювілейних днів народжень Почесному громадянину Сокирянського району Пилип Степанятову та працівникам міської ради.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь