Важливі об'єкти соціальної сфери громади відвідали народні депутати України Валерій Божик та Володимир Козак

Дата: 27.01.2023 16:58
Кількість переглядів: 126

З метою ознайомлення з ходом проведення ремонтно-будівельних робіт на важливих об'єктах соціальної сфери, де планується розміщення внутрішньо переміщених осіб, Сокирянську громаду відвідали народні депутати України Валерій Божик та Володимир Козак

Спільно з міським головою Василем Козаком вони відвідали село Коболчин, де тривають роботи з облаштування тимчасового прихистку для внутрішньо переміщених осіб.

«Наразі Сокирянська міська рада працює над облаштуванням додаткових колективних центрів для проживання внутрішньо переміщених осіб. Один з таких закладів планується облаштувати на базі будинку тваринника колишнього колгоспу в селі Коболчин. Понад 15 років приміщення не використовувались за призначенням. Відповідно до схеми планування заклад має всі необхідні для проживання людей приміщення» - пояснює міський голова Василь Козак. «По завершенню ремонтних робіт на базі закладу буде можливість тимчасово розмістити понад 60 осіб» - додає міський голова.

В приміщенні оновлено систему водопостачання, частково замінено вікна та двері, замінено систему теплопостачання, тривають роботи з ремонту внутрішніх приміщень.

Сьогодні, 27 січня, відбувся запуск системи теплопостачання, що працює на твердопаливному котлі, який надала Чернівецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

До реалізації важливого соціального проекту, спрямованого на облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб, долучилась одна із міжнародних організацій.

За результатами візиту з народними депутатами України обговорено низку важливих напрямків соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, зокрема і будівництва житла, які планується реалізувати на базі Сокирянської міської територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь