Унікальна особливість українського народу – єдність!

Дата: 02.02.2023 11:23
Кількість переглядів: 185

Сьогодні Сокирянська громада отримала позашляховик високої прохідності MITSUBISHI PAJERO SPORT, а також низку важливих для наших захисників речей. Зокрема, два комплекти гуми для автомобіля, тепловізор, плитку для приготування їжі, маскувальні костюми для солдатів, флісові ковдри, засоби медичного призначення, грілки для рук та ніг. 

Таке необхідне для військових спорядження надала Асоціація «Українська громада у Венеції», (президент Олександр Тимчук і духовний наставник о. Михайло), спільно із родичами командира одного із військових підрозділів, який нині боронить нашу землю від ворога, жителями міста Венеція та італійською гуманітарною організацією «Organizzazione Umanitaria Maniverso Onlus» - президент Alberto Correnti.

Збір та логістику вантажу на територію України координував Сергій Лагодич.

Прийом вантажу, зберігання на складі та подальшу логістику в різні куточки України від міста Стрий Львівської області забезпечили волонтери Тарас та Богдана Барабаш із села Конюхів Львівської області. Українські волонтери також надали для потреб внутрішньо переміщених осіб Сокирянської громади одяг, засоби гігієни та засоби медичного призначення, зокрема дезінфікуючі препарати.

Технічний огляд та обслуговування автомобіля здійснили небайдужі жителі смт Заболотів – Михайло, Сергій та Юрій.

Сьогодні авто прибуло на Сокирянщину. Доставили з Львівської області автомобіль та надане обладнання перший заступник міського голови Іван Гангал, староста Коболчинського старостинського округу Іван Яхневич та житель села Коболчин Юрій Гром, який для транспортування вантажу надав власний автомобіль.

Найближчими днями авто буде переоблаштовано під потреби військових та доставлено до зони бойових дій військовому підрозділу, в якому проходять службу жителі Сокирянської громади і боронять українську землю від ворога.

Окрім того, для бійців три електрогенератори Hyundai та комплект мастил до них, за власні кошти придбала та передала наша сокирянка пані Вікторія Мороз.

Дякуємо Асоціації «Українська громада у Венеції», всій громаді УГКЦ Венеціі, гуманітарній організації «Organizzazione Umanitaria Maniverso Onlus» - президен Alberto Correnti, та небайдужим до долі України жителям міста Венеція за активну підтримку та допомогу українським військовим у такий важкий для нашої країни час. Окрема подяка пані Вікторії Мороз(Лагодич) за придбані електрогенератори.

Щира вдячність Сергію Лагодичу за збір та логістику вантажу до території України.

Дякуємо волонтерам  Тарасу та Богдані з села Конюхів Львівської області за транспортування автомобіля та наданої допомоги до міста Стрий. Окрема подяка за надану для потреб внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади,  допомогу.

Слова подяки висловлюємо жителям смт Заболотів – Михайлу, Сергію та Юрію за оперативний технічний огляд та обслуговування автомобіля для військових.

Щира вдячність пану Юрію Грому з села Коболчин, який сприяв у доставці наданого вантажу до Сокирянської громади.

Дякуємо всім, хто долучився до збору коштів, придбання та доставки необхідного військовим обладнання. Ми надзвичайно високо цінуємо вашу підтримку та бажання допомогти.

Єдність, яку демонструє український народ у боротьбі проти ворога вражає своїми масштабами та силою. Наша єдність вражає і світову спільноту. Наша єдність – надзвичайно потужно підтримує фронт.

Спільно до перемоги! Все буде Україна!

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь