Міський голова Василь Козак взяв участь у відкритті оновленого відділення реабілітації на базі Чернівецької обласної клінічної лікарні

Дата: 16.02.2023 14:57
Кількість переглядів: 157

Сьогодні, 16 лютого, на базі Чернівецької обласної клінічної лікарні розпочав роботу оновлений підрозділ реабілітації, де надаватимуть відновлювальну допомогу військовослужбовцям, хворим із травмами опорно-рухового апарату, пацієнтам з неврологічними захворюваннями, а також людям, які  потребують реабілітації після інсульту, інфаркту та інших недуг.

Захід відбувся за участю голови обласної ради Олексія Бойка, який підтримав ініціативу керівника та колективу закладу щодо необхідності функціонування такого вкрай важливого для людей підрозділу. Також був присутній начальник обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк та перша заступниця начальника обласної військової адміністрації Альона Атаманюк.

Участь у відкритті оновленого відділення реабілітації взяв Сокирянський міський голова Василь Козак, оскільки існує ідея створення аналогічного підрозділу також і на базі КНП «Сокирянська лікарня».

Міський голова Василь Козак зазначає, що Сокирянська громада має потребу та відповідний потенціал для облаштування реабілітаційного центру для військовослужбовців, а також для жителів громади.

«Ми працюємо над тим, аби створити такий необхідний підрозділ на базі КНП «Сокирянська лікарня». Зрозуміло, що це тривалий процес, який вимагає дотримання організаційних процедур. Потрібне також якісне сучасне обладнання та фахівці. Але ми докладемо максимум зусиль, аби наші захисники, а також населення мали змогу проходити таку вкрай необхідну реабілітацію на території громади» - додає Василь Васильович.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь