У Центрі надання адміністративних послуг (Центрі Дії) Сокирянської міської ради знову можна отримати послуги зі сфери сервісного центру МВС

Дата: 16.02.2023 17:02
Кількість переглядів: 273

Обміняти старе посвідчення водія, отримати нове, відновити втрачене, пройти первинну реєстрацію транспортного засобу знову можна у відділі з питань надання паспортних послуг та послуг сервісного центру МВС управління – Центр надання адміністративних послуг (Центр Дії) Сокирянської міської ради.

 

Підрозділ повністю забезпечений новим необхідним сучасним обладнанням для обслуговування громадян. Адже нещодавно громаді із державної власності передано принтер для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування.

 

Це стало можливим завдяки співпраці з Мінцифри та Регіональним сервісним центром ГСЦ МВС у Чернівецькій області.

 

Наданий програмно-апаратний комплекс – це сучасне технологічне рішення для внесення відомостей до бланків посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та інших бланків документів, що відповідають світовим стандартам галузі захищеного друку.

 

Для отримання адміністративної послуги заявник має звернутися до ЦНАП (Центру Дії) з пакетом необхідних документів та оплатити послугу. Адміністратор ЦНАП (Центру Дії) перевіряє, сканує та передає до територіального сервісного центру МВС документи та заяву на отримання послуги. Спеціалісти ТСЦ МВС, після перевірки документів, надсилають до ЦНАП (Центру Дії) рішення про надання послуги, після чого посвідчення водія роздруковується та видається заявнику.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь