В Сокирянській міській раді відбулась зустріч міського голови Василя Козака з суб'єктами господарювання, які здійснюють заготівлю сільськогосподарської продукції на території громади

Дата: 20.02.2023 17:36
Кількість переглядів: 170

В Сокирянській міській раді відбулась зустріч міського голови Василя Козака з суб'єктами господарювання, які здійснюють заготівлю сільськогосподарської продукції на території громади.

Зустріч відбулась за участю секретаря міської ради Любові Степаненко, першого заступника міського голови Івана Гангала, представників Сокирянської державної податкової інспекції та профільних відділів міської ради.

Як зауважують фахівці профільних структурних підрозділів міської ради, часто громадяни, які займаються заготівлею продукції садівництва, не мають відповідних документів. Така ситуація призводить до того, що до місцевого бюджету не сплачуються податки, які надалі могли б бути спрямовані на покращення благоустрою населених пунктів, зокрема тих, де власне здійснюється заготівля.

Відтак, підприємцям, які були присутні на зустрічі, надано роз'яснення щодо необхідності державної реєстрації осіб, які працюють у сфері заготівлі сільгосппродукції, сплати податків та легалізації найманої праці.

Успішний та перспективний розвиток громади – спільна справа всіх її мешканців. Тож, від свідомого ставлення кожного з нас до сплати податків та зборів залежить яким буде наше сьогодення та майбутнє.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь