Пишаємось нашими талантами!

Дата: 27.02.2023 11:33
Кількість переглядів: 211

Днями підбито підсумки ІІІ Міжнародного багатожанрового конкурсу «Merry CHRISTMAS», який проводився з метою розкриття нових талантів, презентації творчих досягнень обдарованих особистостей, підтримки миру і територіальної цілісності України, популяризації української сучасної та народної культури, відродження, збереження і розвитку національних культур. До складу компетентного журі входили професіонали міжнародного та українського мистецтва, шоу бізнесу, художники і музиканти. За рішенням почесного журі, у номінації «Авторська пісня», нагороду гран-прі здобула заступник директора з виховної частини, вчитель музичного мистецтва Сокирянського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 – Оксана Руснак. Журі оцінило високий рівень виконавської майстерності освітянки, індивідуальність виконавиці, проникливість патріотичного тексту та музики, а конкурсний номер - як найяскравіший виступ.       

Педагогиня каже, що створила свою авторську пісню «ВСЕ БУДЕ-УКРАЇНА!!!» з глибокою вірою в Перемогу нашої країни та сподівається, що цього року вона стане пророчою для українців.

Пишаємося нашими талантами! Зичимо Оксані нових перемог на шляху до висот творчої справи, якій вона присвятила своє життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь