Фахівці комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» Сокирянської міської ради впорядкували кладовище в місті Сокиряни

Дата: 27.02.2023 15:45
Кількість переглядів: 187

Фахівці комунального підприємства «Сокиряни-благоустрій» Сокирянської міської ради впорядкували кладовище в місті Сокиряни по вулиці Захисників України (біля приміщення РЕМу).

 

Зокрема, працівники комунальної служби розчистили територію кладовища від сухостою, порослі дерев, сухої трави, зрубаного гілля та побутового сміття. Також, із залученням спецтехніки, видалено пеньки та коріння старих дерев. За сприятливих погодних умов, зібране сміття та відходи буде вивезено за межі кладовища.

 З метою влаштування та приведення території до належного стану, також було здійснено розгортання та вирівнювання прилеглої земельної ділянки.

Однак, комунальники зауважують, що чистота на кладовищі – це також і відповідальність громадян, а тому закликають  не забувати про упорядкування могил рідних і близьких, а також просять жителів міста не викидати на території кладовища побутове сміття та відходи.

Пам'ятаймо, що тільки разом можна зробити свій рідний край гарним та процвітаючим. Адже чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь