Варчук Іван Михайлович

Дата: 09.03.2023 12:03
Кількість переглядів: 225

Варчук Іван Михайлович

 

(04.04.1983 – 04.03.2023)

 

Народився і виріс в місті Сокиряни, в родині службовця.

Тут здобував загальну середню освіту.

 

У 2000 році вступив до Подільського державного аграрно-технічного університету на економічний факультет, який закінчив у 2005 році, отримавши базову вищу освіту за напрямком підготовки «Менеджмент» та здобув кваліфікацію спеціаліста з менеджменту організацій.

 

У 2007 році одружився. Разом із дружиною Ларисою виховували двох діток – Валентина та Емілію.

 

Все своє життя Іван Михайлович присвятив роботі на благо людей.

Майже 18 років працював на різних посадах в Сокирянській районній державній адміністрації та Сокирянській міській раді. Розпочав свій трудовий шлях в управлінні економічного розвитку Сокирянської районної державної адміністрації. У 2007 році очолив відділ ведення Державного реєстру виборців. З 2009 – обіймав посаду начальника управління сільського господарства Сокирянської районної державної адміністрації. У 2020 році обраний депутатом Сокирянської міської ради. Цього ж року призначений начальником відділу муніципальної інспекції Сокирянської міської ради.

 

До війська Іван Варчук був призваний з перших днів повномасштабного вторгнення росії в України. Він був командиром 1 стрілецької роти однієї із військових частин Збройних Сил України.

 

Ось як згадують про Івана Михайловича друзі, знайомі, земляки, побратими…:

 

Ростислав Бузило

Для більшості з нас він був і наставником, і батьком. Попри молодий вік вмів і знав згуртувати навколо себе колектив однодумців, донести необхідність виконання завданнь. Дбав за всіх, без виключення, відстоював нас перед керівництвом, догоджав, навіть більше ніж потрібно було. Вчився сам, і вчив нас. А ми… не завжди це цінували.

 

Катерина Тищенко

Розумний, добрий, гарний, уважний до людей, скромний… Таким усі ми знали Івана Михайловича… Не хочеться вірити, що його немає в земному житті.

 

 

Тетяна Приступа

Щирі співчуття рідним Вані хай з Богом спочиває, царство небесне. Повірити в таку звістку дуже важко… Таких щирих, відкритих і безпосередніх людей – одиниці, війна забирає найкращих. Біль і сум

 

 

Людмила Федірчик

Чудовий, життєрадісний, позитивний, усміхнений, добрий, молодий. Таким Іван залишеться в пам’яті. Війна забирає найкращих!!! Дякуємо тобі і батькам, що виховали такого сина!!!

 

 

Ірина Ісар

Пам'ятаємо його веселим, щирим, добрим і товариським….Світла пам'ять Герою.

 

Валентина Маковійчук

Це дуже страшна звістка. Не хочу в це повірити. Ванюша, душа колективу, щира й чуйна людина. Яскрава особистість. Поважний й мудрий. Вірний син Українського народу. Земля Тобі Ванічка – лебединим пухом. Царство небесне й вічна пам'ять Іванові Михайловичу.

 

 

Іван Варчук загинув 04 березня 2023 року, боронячи українську землю від ворога, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Бударки, Харківської області.

 

До свого сорокаріччя воїн не дожив місяць…

 

Останній спочинок Герой знайшов на кладовищі в рідному місті Сокиряни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь