Професійний склад КНП «Сокирянська лікарня» поповнився ще одним кваліфікованим фахівцем – лікарем-психіатром

Дата: 10.04.2023 17:00
Кількість переглядів: 374

Професійний склад КНП «Сокирянська лікарня» поповнився ще одним кваліфікованим фахівцем – лікарем-психіатром

 

Медичні послуги жителям Сокирянщини надаватиме Павловський Володимир Олександрович – лікар-психіатр, який прибув у громаду із міста Сєвєродонецьк, Луганської області.

 

Як уже повідомлялось раніше, Сокирянська лікарня має потребу у низці медичних спеціалістів, серед них і фахівець психіатрії. Раніше медик працював на базі одного із медичних закладів Тернопільської області. Через воєнні дії лікар втратив власне житло та майно і був змушений евакуюватись на територію західних областей нашої держави.

 

Сьогодні міський голова Василь Козак передав Володимиру Олександровичу ключі від комунального житла, яке за кошти місцевого бюджету було переоблаштоване для розміщення медиків, які прибули із зони проведення бойових дій і працюватимуть на базі комунального некомерційного підприємства «Сокирянська лікарня».

 

«Ми готові зробити все, що від нас залежить, аби Сокирянська лікарня була забезпечена  всім необхідним обладнанням та висококваліфікованими медичними фахівцями. Ми – найвіддаленіша громада Чернівецької області, тому забезпечити надання нашим людям всіх можливих медичних послуг – одне з найпріоритетніших завдань» - зауважує міський голова Василь Козак.

 

Питання про передачу приміщення квартири у користування лікарю-психіатру буде винесено на розгляд депутатів міської ради. Однак, враховуючи те, що сім'я медика, яка прибула із зони проведення активних бойових дій, залишилась без житла і майна, ключі від помешкання, а також необхідну побутову техніку, меблі та речі першої необхідності передано сьогодні – тимчасово, до рішення сесії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь