Аби захисники України відчули смак великодніх смаколиків далеко від дому – перше завдання, яке поставили перед собою волонтери міста Сокиряни напередодні Великодніх свят

Дата: 11.04.2023 14:43
Кількість переглядів: 163

У вправних господинь та господарів міста Сокиряни, які систематично підтримують всім необхідним наших воїнів, не припиняється робота і перед святом Світлого Христового Воскресіння. Адже, як зазначають волонтери, хлопцям так хочеться покуштувати домашньої їжі, сидячи в окопі чи бліндажі. А куди ж без справжніх атрибутів Великодня?!

 

Ковбаси, різні копченості, випічка, солодощі – це далеко не повний перелік тих продуктів, які  приготували, придбали та передали дбайливі жителі адміністративного центру громади. До потрібної справи долучились Валерій та Майя Руснак, Світлана Шевчук, Сергій Шевчук, Альона Пожидаєва, Світлана Руснак, Наталя Івоняк, Борис Мостовий, Віктор Череватий, Василь Горлей.

 

Варто зазначити, що організувати все необхідне для приготування тих чи інших смаколиків – також справа не проста. Щоразу, реагуючи на запити, небайдужі громадяни донатять на потреби, які виникають під час організації поїздок до наших захисників. Приносять добросердні жителі і необхідні інгрідієнти власного  виробництва для того, аби страви вдавалися та були ще смачнішими. Є й такі, які підтримують на постійній основі.

 

Все зроблене, закуплене, приготоване командою волонтерів міста Сокиряни вже передали для доставки нашим воїнам, які захищають Батьківщину в найбільш «гарячих точках».

 

Тож дякуємо кожному, хто підтримує українську армію! Хто у такий скрутний для країни час знайшов в собі сили, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість!

 

Сміливі й щедрі на добро! Хай вистачає здоров’я, сил та наснаги для благих справ!

 

Вклоняємось нашим воїнам, які бережуть наш сон! Молимось і віримо в перемогу!

 

Все буде Україна!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь