До уваги жителів міста Сокиряни!

Дата: 19.04.2023 09:24
Кількість переглядів: 220

З метою недопущення підняття цін на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, споживачі, які приєднані або мають намір приєднатися до системи централізованого водопостачання та централізованого водовідведення зобов’язані забезпечити у них наявність засобів вимірювальної техніки (тобто встановити лічильники води).

 

Споживачі, які мають власні водозабори (криниці, скважини) і скидають стічні води до системи централізованого водовідведення, зобов’язані встановити комерційний прилад обліку стічних води у місці приєднання мереж водовідведення споживача (технічні умови на приєднання до централізованого водовідведення – обов’язково має мати споживач).

 

Не допускається будь-яке самовільне приєднання об’єктів водоспоживання до діючих систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення.

 

Адміністрація КП «Сокиряни-благоустрій» просить всіх споживачів води відповідально віднестися до вимог чинного законодавства.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь