Реєстрація участі в НМТ-2023: що робити, якщо неможливо увійти до персонального кабінету – інформує Міністерство освіти і науки України

Дата: 21.04.2023 16:16
Кількість переглядів: 182

Протягом останніх кількох днів Український центр оцінювання якості освіти отримав чимало звернень про неможливість входу до персонального кабінету. Здебільшого причиною цього є те, що потенційні учасники НМТ створили кілька кабінетів за різними паспортними документами, що посвідчують особу: закордонним паспортом, ID-карткою, іншим документом, що посвідчує особу.

Інколи дублі кабінетів з’являються через намагання учасників виправити помилки в реєстрації. Навіть якщо ви припустилися помилки або хочете змінити місце проходження тестування, не створюйте нових персональних кабінетів. Дочекайтеся інформації про необхідність виправити помилку або про отримання сертифіката в тому кабінеті, який уже створили. У вас буде можливість змінити локацію. 

Якщо учасник створював кілька персональних кабінетів, однак після коректного введення особистих даних з’явилося повідомлення про те, що особистого кабінету з такими даними не існує, – варто звернутися до регіонального центру оцінювання якості освіти, який здійснює обробку реєстраційних документів, для з‘ясування інформації. 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь