Жителі Коболчинського старостинського округу продовжують роботу з благоустрою території

Дата: 02.05.2023 09:44
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Зокрема, днями прибрано територію села, придорожньої смуги, спортивного майданчика та яру. Активно долучились до прибирання учні місцевого закладу загальної середньої освіти. Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Найкраще це розуміють саме дітки, адже ще зі школи їх вчать, що дбати про благоустрій та чистоту – особиста справа кожного.

Окрім того, працівники Коболчинського старостинського округу, закладу культури, бібліотеки-філії, відділення зв'язку, закладів загальної середньої та дошкільної освіти села Коболчин попрацювали над облаштуванням огорожі вздовж центрального в'їзду до населеного пункту, оновили та облаштували пам'ятник загиблим воїнам-односельцям, а також господарські споруди, розташовані в центрі села.

Дякуємо жителям села Коболчин, які активно долучаються до благоустрою та санітарної очистки території населеного пункту.

Особлива подяка учням закладу загальної середньої освіти села Коболчин, а також педагогічному колективу за небайдужість та участь у важливій спільній справі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь