Розглянуто питання організації перебування безпритульних тварин

Дата: 04.05.2023 13:18
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Спільно із заступниками міського голови Іваном Гангалом та Оксаною Бабій, секретарем міської ради Любов'ю Степаненко, керуючою справами Аурікою Мойсеєнко та директором КП «Сокиряни - благоустрій» Василем Бучацьким обговорено питання, пов'язане із необхідністю організації місць перебування безпритульних тварин, які розташовуються на території міста Сокиряни.

Заслухавши інформацію профільних служб щодо заходів, вжитих з метою вирішення проблемного питання, міський голова Василь Козак висловив невдоволення проведеною роботою та дав доручення у стислі терміни вирішити проблему, аби безпритульні тварини не турбували жителів міста. Міський голова наголосив на персональній відповідальності керівників, які відповідають за даний напрямок роботи, за не виконання поставлених завдань.

Як уже повідомлялось раніше, існує кілька варіантів організації компактного проживання тварин у окремо відведеному місці.

Однак, утримання собак потребує не тільки приміщення, але й додаткових фінансових витрат, таких як необхідність здійснення вакцинації, стерилізації, облаштування приміщень та харчування тварин. До прикладу перебування однієї собаки у притулку, який розташований на території Дністровського району, вартує 1200 гривень на місяць. Враховуючи кількість безпритульних тварин, які перебувають на території міста, а також той факт, що їх кількість збільшується через недобросовісних власників, вартість утримання для міської ради в рік такого притулку буде досить значна.

За результатами наради також дано доручення здійснити розрахунок вартості утримання тварин з тим, аби винести дане питання на розгляд депутатів міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь