Інфекційне відділення КНП «Сокирянська лікарня» обладнано генератором, який забезпечить резервне постачання електроенергії

Дата: 09.05.2023 15:46
Кількість переглядів: 164

Генератор електроенергії надала Чернівецька обласна організація Товариства Червоного Хреста України. Станцію, потужністю  32кВт, вже встановлено на території інфекційного відділення та налаштовано до роботи в режимі автоматичного перемикання.

 

Інфекційне відділення Сокирянської лікарні – одне з найбільших відділень медичної установи, яке розташоване окремо від центрального корпусу. В умовах роботи при  повному навантаженні, в закладі одночасно розміщується 50 осіб. Відділення обладнане автономною кисневою станцією, яка за потреби забезпечує цілодобову подачу кисню.

 

Наявність генератора, який працюватиме в режимі автоматичного перемикання, є надзвичайно важливим, адже у разі аварійного вимкнення постачання електроенергії з мережі, установка забезпечить безперебійну роботу відділення, в тому числі, і вкрай необхідної для життя пацієнтів кисневої станції.

 

Висловлюємо Чернівецькій обласній організації Товариства Червоного Хреста України вдячність за надання такого вкрай важливого обладнання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь