Звернення Сокирянського міського голови Василя Козака з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій

Дата: 21.05.2023 09:08
Кількість переглядів: 129

Шановні жителі Сокирянщини!

 

День пам’яті жертв політичних репресій – особливий в календарі пам’ятних дат. Адже 21 травня ми згадуємо трагічні події в історії країни, коли надважкі випробування лягли на долю тисяч українських родин, а мільйони загинули через терор і сфабриковані звинувачення тоталітарного режиму.

Історія свідчить, що через терор і репресії пройшли усі верстви українського населення: від наукової та творчої інтелігенції до селян. Знущання, побої, нелюдські умови – це те пекло, яке довелось пройти мільйонам українців.

З кожним роком свідків тих трагічних подій меншає, однак нашим завданням є зберегти пам’ять про жертв політичних репресій. Адже честь та гідність людини є тією головною цінністю, без якої неможливо будувати вільне та розвинуте суспільство.

На превеликий жаль, і сьогодні сотні українців знаходяться у полоні агресора лише за прагнення бути вільною європейською нацією. Мужність і незламність духу наших співвітчизників вкотре доводить непохитну любов до України.

Помолімося за вічний спокій невинно закатованих. Світла їм пам'ять і вічний спокій. Честь і шана живим свідкам політичних репресій!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь