Обговорено аспекти облаштування приміщення для розташування безпритульних тварин

Дата: 23.05.2023 17:20
Кількість переглядів: 135

До Сокирянської міської ради надійшла пропозиція від громадської організації «Хотин дружній до тварин»  щодо співпраці в напрямку вирішення питання безконтрольної популяції безпритульних тварин на території громади.

 

Днями перший заступник міського голови Іван Гангал спільно з виконуючою обов’язки начальника відділу муніципальної інспекції міської ради Іриною Якубиною поспілкувалися із головою громадської організації «Хотин дружній до тварин» Юлією Попович, яка завітала на Сокирянщину.

 

В ході зустрічі обговорено проблемне питання, яке стосується компактного розміщення безпритульних собак та шляхи його вирішення, звернуто увагу на законність розмноження домашніх тварин, правила їх догляду та утримання, зокрема, що стосується стерилізації, чипування, реєстрації та вакцинації.

 

Як повідомлялося раніше, відповідне приміщення для компактного розміщення безпритульних тварин знайдено поза межами міста Сокиряни. Комунальні служби отримали завдання щодо облаштування будівлі та прилеглої території.

 

Відтак,  голова громадської організації «Хотин дружній до тварин» Юлія Попович висловила свою готовність до сприяння облаштування притулку для собак, адже питання наразі стоїть гостро.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь