Громадяни із числа внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у громаді, отримали гуманітарну допомогу від міжнародних благодійників

Дата: 06.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 135

Набори засобів гігієни та побутової хімії, посуду та речей першої необхідності надано в межах Програми CLEAR, яка впроваджується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID's Bureau for Humanitarian Assistance. Проект на Сокирянщині реалізовує громадська організація «Пошук інновацій».

 

Гуманітарну допомогу буде спрямовано внутрішньо переміщеним особам, які проживають у місті Сокиряни та населених пунктах громади. Сьогодні фахівцями Програми CLEAR охоплено внутрішньо переміщених осіб, які проживають в місті Сокиряни та сусідніх населених пунктах. Аби громадянам вказаної категорії було зручно, гуманітарна допомога видаватиметься на базі міста Сокиряни, сіл Романківці та Селище. Про місце, дату та годину видачі допомоги громадян буде повідомлено додатково.

 

  Варто зазначити, що категорії громадян із числа ВПО, яким буде надано пакунки, визначали фахівці Програми CLEAR, шляхом попереднього тематичного опитування серед цільової групи. Всього в рамках реалізації проекту планується охопити близько двох сотень громадян.

 

Нагадаємо,  Програма CLEAR реалізується за трьома основними напрямками: надання захисту, забезпечення прихистку та доступу до санітарії та гігієни.

У процесі втілення проєкту в Сокирянській міській територіальній громаді проведено  заходи для дітей, молоді, жінок з числа ВПО та з числа приймаючої громади.

Також, проєктом передбачено проведення заходів підтримки програми CLEAR в наданні гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, людям, які постраждали від активних бойових дій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь