Відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради

Дата: 08.06.2023 11:31
Кількість переглядів: 157

Під головуванням секретаря міської ради Любові Степаненко, за участю керуючої справами виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко відбулось засідання адміністративної комісії.

 

В ході роботи розглянуто 4 проколи про адміністративні правопорушення, вчинені жителями громади.

 

Зокрема, три справи стосувались здійснення торговельної діяльності підприємцями у торговельних приміщеннях без наявності «кутка споживача».

 

Відповідно до абзацу 3 пункту 10 Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 №833, а також пункту 40 Правил роздрібної торгівлі непродовольчими товарами, затвердженими наказом Міністерства економіки України №104 від 19.07.2007, суб’єкти господарювання повинні забезпечити наявність на видному та доступному місці куточка покупця, в якому розміщується інформація про найменування власника або уповноваженого ним органу, адреси і номери телефонів органів, що забезпечують захист прав споживачів.

 

 Відтак, порушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу розміром 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Один протокол, опрацьований членами адміністративної комісії, складений на жителя громади, який порушив правила у сфері благоустрою.

 

На порушника накладено штраф у розмірі 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь