У Дністровському районі визначено два кластерних заклади охорони здоровʼя, серед них – КНП «Сокирянська лікарня»

Дата: 12.06.2023 13:06
Кількість переглядів: 164

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні робочої групи при Міністерстві охорони здоровʼя України щодо спроможної мережі закладів охорони здоровʼя та розвитку госпітальних округів, яке відбулось сьогодні, 12 червня.

 

Зокрема,  схвалено визначити у Дністровському районі два кластерних заклади охорони здоровʼя - КНП «Сокирянська лікарня» та КНП «Хотинська лікарня». Відповідну пропозицію на засіданні робочої групи підтримав народний депутат України Валерій Божик. Валерій Іванович переконаний, що таке рішення сприятиме подальшому розвитку регіону, забезпеченню доступності до медичної допомоги, особливо враховуючи віддалене територіальне розміщення громад та кількість мешканців.

 

Для жителів Сокирянщини та сусідніх територіальних громад це рішення є надзвичайно важливим, адже  наявність кластерного закладу охорони здоров'я дасть можливість забезпечити надання населенню повного спектру необхідних медичних послуг, які надавались до цього, а також значно їх розширити. Наразі КНП «Сокирянська лікарня», в рамках реалізації Програми медичних гарантій, надає послуги населенню в межах 17 пакетів медичних послуг. В найближчій перспективі планується відкрити ще три пакети послуг, зокрема, «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у амбулаторних умовах», «Бронхоскопія», «Мамографія».

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь