Обговорено основні аспекти співпраці в напрямку створення належних умов для проживання та соціальної адаптації громадян, які змушені покинути власні домівки через проведення воєнних дій

Дата: 12.06.2023 17:22
Кількість переглядів: 161

Сокирянський міський голова Василь Козак провів робочу зустріч з представниками Благодійного фонду «Благодійна організація «Право на захист», головою громадської організації «Пошук інновацій» Інною Яцишеною та секретарем виконавчого комітету міської ради Аурікою Мойсеєнко.

 В ході зустрічі йшлося про основні аспекти співпраці в напрямку створення належних умов для проживання та соціальної адаптації громадян, які змушені покинути власні домівки через проведення воєнних дій.

Звернуто увагу також на сприяння у розвитку релокованим підприємствам та можливі шляхи надання їм підтримки за рахунок пошуку   грантових програм.

Особливу увагу приділено питанням надання психосоціальної підтримки дітям із категорії внутрішньо переміщених осіб та соціально вразливих верств населення.

В ході візиту представники Благодійного фонду «Благодійна організація «Право на захист» відвідали підприємство, яке перемістилось на територію Сокирянщини із Донецької області, та ознайомились з особливостями його функціонування. Як зауважує міський голова Василь Козак, сфера діяльності підприємства надзвичайно перспективна та важлива, однак, враховуючи той факт, що власники, внаслідок воєнних дій, втратили все виробництво на Донеччині, їм потрібна додаткова підтримка, аби розвинути виробництво та налагодити його на належному рівні.

Окрім того, гості відвідали місця компактного проживання ВПО, які облаштовані на території громади.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь